22 C
Medemblik
9 augustus 2020 04:51
Medemblik Actueel.

Nieuwe namen toegevoegd aan line-up Dijkpop

ANDIJK – De organisatie van Dijkpop heeft vandaag nieuwe namen bekendgemaakt die zullen optreden tijdens de 36e editie van het festival. Onder anderen Danko Jones (Can), Jasper Steverlinck (Bel) en Black Peaks (UK) zijn toegevoegd aan de line-up.

Ook Tricklebolt, Jagd, Paceshifters en Black River Delta (Swe) zullen te zien zijn tijdens Dijkpop, dat plaatsvindt op zaterdag 6 juli in Andijk. Eerder werden de namen van Douwe Bob, Eut, Michelle David & The Gospel Sessions, Nona, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest en Marianne Ligthart al bekendgemaakt.

Binnenkort zullen er meer artiesten toegevoegd worden aan de line-up. De kaartverkoop is inmiddels gestart en zijn verkrijgbaar via www.dijkpop.nl.

Dijkpop vindt plaats op 6 juli 2019 op het festivalterrein aan de Kleingouw in Andijk. Het festival heeft meerdere tenten/podia waar (inter)nationale acts optreden. Het Dijkpop Festival wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de bereidwillige medewerking van de gemeente Medemblik en de inwoners van Andijk. De organisatie bedankt alle medewerkers, vrijwilligers en leveranciers voor hun inzet. Het festival zal in 2019 voor de 36e keer plaatsvinden, waarmee Dijkpop het langst nog bestaande festival is van West-Friesland en waarschijnlijk zelfs Noord-Holland.


OPENINGSTIJDEN

  • Zaterdag 6 juli 2019 van 12:30 tot 02:00 uur.
  • •Aanvang programma om 13:00 uur
  • •Muntenkassa open tot 01.30 uur
  • •Barren open tot 01.45 uur
  • •Catering open tot 01.45 uur

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?