Medemblik Actueel.

Workshops

Belastingtraining bij de Bibliotheek Medemblik

MEDEMBLIK – Op dinsdag 12 maart is er een belastingtraining in de Bibliotheek Medemblik van 15:00 tot 17:00. De tijd voor de belastingaangifte komt er weer aan. Hoewel de Belastingdienst de leuze heeft “leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker”, denkt niet iedereen er zo over. Sterker nog: veel mensen zien er als een berg tegenop.

“Nergens voor nodig”, aldus Maurice Schoutsen van NH Advies. In drie vestigingen van de Westfriese Bibliotheken verzorgt hij een belastingtraining. Hij neemt u stap voor stap mee door de aangifte en gaat in op veelvoorkomende vragen.

Na afloop heeft u voldoende kennis om zelf uw aangifte digitaal in te kunnen vullen. U hoeft verder niets mee te nemen om deze training te kunnen volgen.

Deelname is gratis. Wel aanmelden i.v.m. met het aantal beschikbare plaatsen bij klantenservice@westfriesebibliotheken.nl of 0228 743 943

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp