Medemblik Actueel.

Workshops

Belastingtraining bij de Bibliotheek Medemblik

MEDEMBLIK – Op dinsdag 12 maart is er een belastingtraining in de Bibliotheek Medemblik van 15:00 tot 17:00. De tijd voor de belastingaangifte komt er weer aan. Hoewel de Belastingdienst de leuze heeft “leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker”, denkt niet iedereen er zo over. Sterker nog: veel mensen zien er als een berg tegenop.

“Nergens voor nodig”, aldus Maurice Schoutsen van NH Advies. In drie vestigingen van de Westfriese Bibliotheken verzorgt hij een belastingtraining. Hij neemt u stap voor stap mee door de aangifte en gaat in op veelvoorkomende vragen.

Na afloop heeft u voldoende kennis om zelf uw aangifte digitaal in te kunnen vullen. U hoeft verder niets mee te nemen om deze training te kunnen volgen.

Deelname is gratis. Wel aanmelden i.v.m. met het aantal beschikbare plaatsen bij klantenservice@westfriesebibliotheken.nl of 0228 743 943

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook