Medemblik Actueel.

Workshop Koeienschilderen bij Mak-Blokweer
Workshop Koeienschilderen bij Mak-Blokweer
Workshops

Koeienschilderen met de ezel in de wei

BLOKKER – Op zondag 8 juli geeft kunstschilder Ruud Spil een unieke schilderworkshop bij MAK Blokweer. De schildersezel wordt in de wei gezet, en de Blaarkop-ossen staan model!

Ode aan platteland en koe

Het werk van Ruud Spil is een ode aan het platteland, en in het bijzonder aan de koe. “Want een landschap is niet af zonder een roodbont of een blaarkop erin”, aldus de schilder zelf. Tijdens de workshop laat Spil zien hoe je met acrylverf en schilderdoek een prachtige Blaarkop-os kunt portretteren. Dus houd je van schilderen en heb je altijd al zo’n mooie blaarkop met acrylverf op doek willen zetten? Meld je dan aan voor deze unieke workshop! Er kunnen maximaal 12 mensen meedoen, dus wees er op tijd bij.

De workshop is gericht op volwassenen en vindt plaats op zondag 8 juli van 13:00 tot 16:30 (inloop vanaf 12:30), aan de Kloosterhout 1-2 in Blokker. Reserveren kan telefonisch (0229-266344) of via e-mail naar info@mak-blokweer.nl. De kosten bedragen €45,- per persoon, inclusief materialen.

Workshop Koeienschilderen bij Mak-Blokweer
Workshop Koeienschilderen bij Mak-Blokweer

Reageren via facebook