16.5 C
Medemblik
22 september 2020 14:19
Medemblik Actueel.

Start nieuw seizoen Hobbyclub Medemblik

MEDEMBLIK – De Hobbyclub gaat vanaf 28 september weer van start. Eke maandagavond van 19.00 uur tot 20.15 uur kunnen kinderen tussen 7 en 12 jaar in het Scoutinggebouw (Kielkade 11, Medemblik) weer  van alles maken van hout, klei, verf en meer. Er zijn vele voorbeeldjes om na te maken, of je mag zelf iets verzinnen.

In verband met het coronavirus heeft ook de hobbyclub een aantal maatregelen genomen om besmetting en verspreiding van dit virus minimaal te houden. De leiding draagt bijvoorbeeld gezichtsbescherming (goedgekeurd door de GGD en RIVM) en houden zoveel mogelijk 1,5 meter afstand. Iedereen moet de handen desinfecteren, en alle volwassenen in het gebouw dienen mondkapjes te dragen. Het bestuur van de hobbyclub vraagt dan ook aan ouders om buiten te wachten en onderling afstand te houden.

De hobbyclub houdt de ontwikkeling van het virus continu in de gaten, en passen de maatregelen zo nodig aan. Meer informatie vind je op Facebook of neem contact op via telefoonnummer 0227-542076.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?