Activiteiten in de Bibliotheek van Medemblik in april

MEDEMBLIK -Ook in de maand april staan er weer een hoop activiteiten gepland in de bibliotheek in Medemblik. Activiteiten voor jong en oud waar iedereen die interesse heeft aan mee kan doen. Aanmelden is niet nodig en het kost ook nog eens niets..

  • Woensdag 11 april: Oude apparaten demonteren voor de jeugd. Van 14:00 tot 15:30 uur. Altijd al nieuwsgierig geweest naar de binnenkant van onze elektrische apparaten? Ga aan de slag met tangen en schroevendraaiers en kom er achter wat zich schuilhoud in apparaten.
  • Woensdag 25 april: Vervolg van deze activiteit van 14:00 – 15:30 uur
  • Maak iets nieuws van iets ouds!: De gesloopte apparaten van deze week krijgen een nieuw leven op 25 april. Wat kan jij voor moois maken van oude rommel?
  • Dinsdag 17 april: Ontmoet & Ontdek: Ik & Mijn Talent in de Bibliotheek Medemblik.Van 10:30 – 12:00 uur.Waar sta je en waar wil jíj naar toe? Maak kennis met Natuurcoach Esther Boer en Droombaan Specialist Jolanda Visser. Samen geven zij trainingen vanuit ‘Ik & Mijn Talent’. Maak vrijblijvend kennis, krijg tips en stel je vragen aan tafel bij de coaches.

Ik & mijn Talent:

Gedurende de tijd kom je mensen tegen die met je meelopen, gebeurtenissen die je niet los kan laten, maar ook mensen die afvallen omdat jij of zij een andere weg kiezen. Het is niet altijd even makkelijk om hier mee om te gaan, waardoor we regelmatig kiezen voor het pad dat veel op dat van een ander lijkt. Maar wat is jouw (natuurlijke) pad? Waar ga jij naartoe? Esther Boer en Jolanda Visser, voorheen ‘Politieagent’ en ‘Verkoper van het jaar’ helpen jou graag op jouw pad.

Vrije toegang. Aanmelden is niet nodig.

Reageren via facebook