19.8 C
Medemblik
21 mei 2020 12:36
Medemblik Actueel.

Initiatiefnemer ‘arbeidsmigrantenhotel’ Wognum heeft plan teruggetrokken

WOGNUM – In 2018 is er bij de gemeente Medemblik een verzoek binnengekomen om bij Wognum op de plek vlakbij de ambulancecentrale een ‘arbeidsmigrantenhotel’ te kunnen bouwen. Hier zouden dan 70 arbeidsmigranten tijdelijk onderdak gaan vinden.

Nu blijkt dat voor de raad hier een beslissing heeft over kunnen nemen het principeverzoek voor huisvesting van arbeidsmigranten heeft teruggetrokken. De achterliggende reden is onbekend, wel is er een nieuw principeverzoek bij de gemeente Medemblik binnengekomen voor een andersoortige initiatief op dezelfde plek.

Dit verzoek is door de gemeente in behandeling genomen en zal eerst worden getoetst of het bestemmingsplan dit toestaat, op de milieu-aspecten en het verkeer. Afhankelijk van het advies kan dan de initiatiefnemer een vergunningsaanvraag gaan indienen laat de gemeente Medemblik weten aan Medemblik Actueel.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook