Medemblik Actueel.

Algemeen Medemblik

Initiatiefnemer ‘arbeidsmigrantenhotel’ Wognum heeft plan teruggetrokken

WOGNUM – In 2018 is er bij de gemeente Medemblik een verzoek binnengekomen om bij Wognum op de plek vlakbij de ambulancecentrale een ‘arbeidsmigrantenhotel’ te kunnen bouwen. Hier zouden dan 70 arbeidsmigranten tijdelijk onderdak gaan vinden.

Nu blijkt dat voor de raad hier een beslissing heeft over kunnen nemen het principeverzoek voor huisvesting van arbeidsmigranten heeft teruggetrokken. De achterliggende reden is onbekend, wel is er een nieuw principeverzoek bij de gemeente Medemblik binnengekomen voor een andersoortige initiatief op dezelfde plek.

Dit verzoek is door de gemeente in behandeling genomen en zal eerst worden getoetst of het bestemmingsplan dit toestaat, op de milieu-aspecten en het verkeer. Afhankelijk van het advies kan dan de initiatiefnemer een vergunningsaanvraag gaan indienen laat de gemeente Medemblik weten aan Medemblik Actueel.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp

X