Intertoys vraagt uitstel van betaling aan

MEDEMBLIK – Intertoys verkeerd in zwaar financieel weer en heeft vanmiddag uitstel van betaling aangevraagd, de Intertoyswinkels waaronder die in Medemblik blijven gewoon open.

Intertoys heeft een zware reorganisatie aangekondigd en zullen dit samen met de nieuwe bewindvoerders Joris Lensink en Jasper Berkenbosch van De Vos & Partners gaan onderzoeken welke mogelijkheden er zijn voor het bedrijf. Intertoys is in zwaar weer gekomen door winkelketens als Action die tegen bodemprijzen speelgoed aanbieden en de onlineverkopen van concurrenten.

Roland Armbuster, CEO van Intertoys zegt in een reactie dat het bedrijf het betreurt dat er een periode van onzekerheid is aangebroken voor het personeel, de franchisenemers en de leveranciers maar dat er geen alternatief was dan uitstel van betaling aan te vragen.

[signoff]

Reageren via facebook