Medemblik Actueel.

Algemeen Bedrijven

Directeur Stadshavens Medemblik Wijnand Baerken stopt per 1 mei.

MEDEMBLIK – Wijnand Baerken, directeur/bestuurder van Stadshavens Medemblik BV verlaat onze organisatie per 1 mei van dit jaar.  In april 2015 ging onder zijn bezielende leiding de nieuwe BV Stadshavens Medemblik van start. De afgelopen vier jaar heeft de BV zich ontwikkeld tot een zeer succesvolle én toonaangevende haven aan het IJsselmeer, waarin alle gestelde doelen ruimschoots zijn bereikt.

Wijnand Baerkens zegt over de afgelopen vier jaar: “Ik ben trots op wat we samen hebben bereikt in die vier jaar. Ik kan met een gerust hart de sleutel van de haven overdragen en ik ga mij richten op een nieuwe uitdaging”

Wijnand Baerken blijft tot eind april in dienst van de Stadshavens. Ondertussen wordt gezocht naar een opvolger  die de stadshavens nóg verder kan uitbouwen.  Mevrouw Ivonne Kirschbaum, lid van de Raad van Commissarissen, neemt per 1 mei tijdelijk de taken van Wijnand over.

De Raad van Commissarissen is Wijnand  dankbaar voor al zijn  inspanningen en de daardoor behaalde resultaten. De RvC heeft daarbij de samenwerking met de directeur/bestuurder als heel plezierig en constructief ervaren en daarvoor bedanken wij hem ten zeerste.  Alhoewel wij zijn vertrek betreuren wensen hij hem veel succes in zijn verdere carrière.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp