6 C
Medemblik
27 november 2020 06:06
Medemblik Actueel.

Politiek Jongeren Café Westfriesland

ENKHUIZEN – Op 15 februari organiseert het CDJA Westfriesland , de jongerenvereniging van het CDA, een politiek café voor jongeren in de Nieuwe Doelen aan de Spoorstraat 2 in Enkhuizen. Onderwerp is de woningproblematiek voor jongeren in de regio Westfriesland. Simon Dijk, commissielid voor het CDA in Enkhuizen: “Onze enquête onder jongeren heeft uitgewezen dat er grote zorgen zijn over de mogelijkheden van jongeren op de woningmarkt in Westfriesland. Het is daarom belangrijk dat de politiek maatregelen neemt om woningen voor jongeren te realiseren. ” 

Op vrijdag 15 februari kunnen jongeren vanaf 20.00 uur met bestuurders en politici in gesprek om duidelijk te maken welke behoeften er onder jongeren in Westfriesland leven. Hoe gaan we ervoor zorgen dat er meer woningen voor jongeren komen? En hoe blijven ze betaalbaar?

Er is een zorgvuldig samengesteld panel van deskundigen bereid gevonden met de jeugd in discussie te gaan. Het panel bestaat die avond uit Albert Gieling (Directeur van woningcorporatie De Woonschakel), Bram Beemster (Wethouder van wonen in Opmeer) en lijsttrekker van CDA Noord-Holland Dennis Heijnen.

Een unieke mogelijkheid voor jongeren om mee te praten en hun wensen duidelijk te maken. Na het politieke deel van de avond is het tijd voor een drankje en gaat de DJ los.

De avond is vrij toegankelijk voor iedereen en zal om 20:00 uur van start gaan.

[signoff]

Reageren via facebook