10.9 C
Medemblik
20 september 2020 09:31
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – veel bewolking maar het blijft wel droog

MEDEMBLIK – De zon zullen wij vandaag niet al te vaak te zien krijgen door de aangesloten dichte bewolking, het blijft wel zo goed als droog al is een enkel spatje regen niet uitgesloten. De middagtemperatuur is met 8 graden ruim boven normaal voor de tijd van het jaar en in de nacht naar woensdag daalt het kwik naar 3 graden boven het vriespunt. De wind is overwegend matig van kracht en waait uit het zuiden tot zuidwesten.

Tekst loopt door onder de afbeeldingen

Woensdag neemt de kans op neerslag weer toe, maar dan is er ook ruimte voor de zon om te schijnen. De temperatuur loopt op naar 9 graden bij een matige, tijdens een bui een vrij krachtige wind uit het zuiden tot zuidwesten. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar 4 graden.

Na woensdag gaat de temperatuur nog verder omhoog, vrijdag 8 á 9 graden, het weekend liggen de middagtemperaturen zelfs in de dubbele cijfers met 10 á 11 graden..

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?