Medemblik Actueel.

Algemeen Rechtbank

Nachtmerrie voor Nikki Lee Janssen, haar afperser gaat in hoger beroep

MEDEMBLIK – Ricardo van der S, de man die veroordeeld werd voor het afpersen van Nikkie Lee Janssen en het plaatsen van een pikant filmpje op haar Facebookpagina en Dumpert, gaat in hoger beroep.

Twee weken geleden werd hij veroordeeld tot 30 maanden cel voor wat hij Nikkie zou hebben aangedaan en een reeks andere strafbare feiten. Het vonnis was gelijk aan de eis van het openbaar ministerie. De Medemblikse was toen erg blij met de uitspraak.

Des te groter is de tegenslag, nu ze vandaag te horen kreeg dat Ricardo van der S in hoger beroep gaat. “Ik had het zo graag achter me willen laten en nu moet de hele rechtszaak weer opnieuw.”

Spijt
Begin januari werd tijdens de zaak duidelijk dat Ricardo van der S heel handig is met computers. Zo hackte hij onder andere ook de klantaccounts van webshops waar hij spullen kocht en weer door verkocht. Hij had er een dagtaak aan maar ondanks dat, besloot hij om geen normale baan te gaan zoeken en zo aan geld te komen.

Hij zei ook spijt te hebben van wat hij Nikkie had aan gedaan, hoewel dat niet bleek uit een eerder telefoongesprek met zijn vriendin. Het is nog niet duidelijk wanneer het hoger beroep dient.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp

X