Dé markt voor zwangeren en jonge gezinnen

HOORN – Ben je in verwachting of heb je een kinderwens? Ben je benieuwd wat het Centrum voor geboortezorg voor jou kan betekenen? Vind je het leuk om inspiratie op te doen op de markt voor zwangeren en jonge gezinnen? Kom dan op zaterdag 25 mei naar het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn en laat je verrassen! 

Er zijn meer dan 50 kraampjes met kinderkleding, speelgoed, (kraam)cadeautjes, geboortekaartjes, informatie over kraamzorg en kinderopvang en nog veel meer… Alles voor jou, je (ongeboren) baby en/of je gezin onder één dak. En met leuke activiteiten voor kinderen.

Rondleiding kraamsuites
Als je niet thuis bevalt, kan je terecht in het Centrum voor geboortezorg. Graag nemen wij je mee voor een rondleiding langs onze kraamsuites: met warme kleuren, een moderne inrichting, bevalbaden en alle apparatuur binnen handbereik. Moeder en kind blijven bij elkaar in de suite en ook je partner kan blijven slapen. Bijna zoals thuis.

Rondleiding couveusesuites
Baby’s die te vroeg zijn geboren of extra medische ondersteuning nodig hebben, worden opgenomen in een couveusesuite. Beide ouders kunnen met hun kindje op een eigen suite verblijven, en ook blijven slapen. Zodat je dicht bij je kindje kan blijven.
De markt voor zwangeren en jonge gezinnen is op zaterdag 25 mei, van 9.30 tot 13.00 uur in het Dijklander Ziekenhuis, Maelsonstraat 3 in Hoorn. Toegang is gratis.

[signoff]

Reageren via facebook