Medemblik Actueel.

Een vliegende Sarah Dekker bij de jeugd van Westfriesland/SEW (Foto aangeleverd)
Handbal

Westfriesland/SEW ziet topspeelster Sarah Dekker naar HSG Bensheim verhuizen

NIBBIXWOUD – De carriëre van handbalster Sarah Dekker gaat als een raket omhoog, in 2012 werd zij speelster bij Westfriesland/SEW jeugd en vanaf dag 1 viel zij direct al op als een aankomende topspeelster. In de C1 heeft zij dat seizoen vrijwel alles gewonnen wat er viel te winnen en werd met de B1 en A1 zelfs landskampioen.

In 2016 debuteerde zij in de selectie en werd vrijwel direct van grote waarde voor het team met als hoogtepunt haar uitnodiging voor een stage bij het Nederlands elftal.  Zelf zegt Sarah Dekker: ,,Ik heb het echt heel erg naar mijn zin gehad bij SEW. Ik heb zo ontzettend veel geleerd en ik zal mijn hele leven een SEW’er blijven! Ik ga dan ook alles op alles zetten om SEW nog minstens een jaar in de eredivisie te houden en ik weet zeker dat dat gaat lukken!

Vanaf het seizoen 2019/2020 zal Sarah Dekker haar handbalkunsten vertonen bij het Duitse HSG Bensheim/Auerbach.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook