Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – in de ochtend nog kans op wat sneeuw

MEDEMBLIK – Vandaag kan er in de ochtend nog een enkel vlokje sneeuw gaan vallen maar dat gaat in de loop van de middag over in lichte motregen. Voor de rest van de dag blijft het zwar bewolkt en zullen wij de zon maar soms te zien krijgen. De middagtemperatuur loopt op naar 3 graden bij een zwakke tot matige wind die uit het oosten waait. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik naar net onder het vriespunt.

Het weekend kent twee gezichten, zaterdag is er kans op mist in de ochtend en blijft het de rest van de dag bewolkt, er kan wat lichte neerslag gaan vallen in de vorm van regen. Overdag 4 graden in de nacht naar zondag +1 graad. De wind draait naar het noorden/noordoosten en dat zorgt ervoor dat wij de vorst kwijt raken.

Zondag meer ruimte voor de zon dankzij de naar het noordwesten draaiende wind en dat is ook direct aan de temperatuur te merken, zondag loopt de temperatuur op naar een graad of 6 en daalt in de nacht naar maandag tot +2 graden.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp

X