Weerbericht Medemblik – zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vandaag neemt de buienkans in de loop van de dag weer toe. De buien kunnen lokaal heftig zijn en gaan vergezeld van onweer, mogelijk ook hagel en veel neerslag. De temperaturen lopen uiteen tussen 17 en 21 graden. De noordoostenwind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig. Ook maandag nog een grote buienkans en iets lagere temperaturen. Daarna afwisselend zonneschijn en buienkansen. De temperatuur gaat weer wat omhoog.

De komende dagen wordt het geleidelijk minder bewolkt en is de kans op regen hoog in de gemeente Medemblik. Overdag wordt het ongeveer 19 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 14 °C. De wind is matig, windkracht 3. Vanaf donderdag neemt de kans op neerslag af en wordt het overdag warmer met temperaturen rond 21 °C.