Onderhoudsbaggerwerkzaamheden Sijbekarspel en Benningbroek

MEDEMBLIK – Gemeente Medemblik laat de komende periode baggerwerkzaamheden uitvoeren in Benningbroek en Sijbekarspel. Deze onderhoudswerkzaamheden zorgen voor een betere doorstroming en dragen bij aan een goede waterberging. J. Koper & Zn. BV uit Wervershoof voert de werkzaamheden voor ons uit.

De werkzaamheden zijn gepland vanaf februari tot medio halverwege maart. (Onderaan bericht zijn kaartjes met de locaties van de werkzaamheden bijgevoegd) 

Overlast

Wij proberen de overlast zo veel mogelijk te beperken. Desondanks kunt u af en toe hinder ondervinden van de werkzaamheden, bijvoorbeeld door tijdelijke wegafzettingen of wegversmallingen. Borden en hekken geven de gewijzigde situatie aan. Het baggerwerk vindt plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 uur en 17.00 uur. 

Watergang vrijmaken voor baggerwerk

De werkzaamheden worden vanaf de kant uitgevoerd of met behulp van een schuifboot, die de bagger naar een centraal punt schuift. Vrachtwagens voeren daarna de bagger af. Wilt u waterpompen, vaste waterplanten en eventuele andere privé eigendommen alvast uit de watergang te verwijderen zodat de aannemer de werkzaamheden goed kan uitvoeren en het baggeren soepel verloopt?

Snoeiwerkzaamheden voor baggeren van de watergang

Voor het baggeren van de watergang rondom woningen is soms snoeiwerk noodzakelijk. De aanwezige bomen en struiken en/of overhangende takken kunnen de werkzaamheden belemmeren. Wilt u overhangend groen te snoeien, zodat de aannemer er goed bij kan?

Heeft u vragen?

Voor vragen over de uitvoering kunt u contact opnemen met de heer T. Koper via 06 53920039 of per e-mail: t.koper@koperbv.nl.

Reageren via facebook