16.3 C
Medemblik
6 juli 2020 14:57
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Stuur nu West-Friese sportfoto’s in van 1994-2018

WESTFRIESLAND – De Westfriese Sportverkiezingen vierden de zondag 13 januari het 25-jarig jubileum. De laatste vier jaar werd er maandelijks een fotowedstrijd georganiseerd. Jaarlijks werden er zoveel foto’s ingestuurd waardoor een prachtig beeld is ontstaan van de sport in West-Friesland.  

Ter gelegenheid van dit zilveren jubileum organiseert de jury van de fotowedstrijd een ‘Zilveren Maand’. Tijdens de maand januari kunnen er West-Friese sportfoto’s ingestuurd worden uit de periode 1994-2018. Dit kunnen historische, fraaie of grappige foto’s zijn. Alle West-Friese sportfoto’s zijn welkom; hierdoor ontstaat een goed beeld van de sport in West-Friesland in deze 25 jaar.

Organisator van de fotowedstrijd, Ted van der Bruggen, vertelt: “Tijdens de Westfriese Sportverkiezingen werden veel herinneringen aan 25 jaar sport in West-Friesland opgehaald. Herinneringen blijven beter bewaard aan de hand van foto’s. Als je de fotoboekjes van de fotowedstrijd van de afgelopen vier jaar bekijkt dan zie je hoe rijk wij zijn in onze regio. Zoveel sporten komen voorbij, zoveel vrijwilligers, zoveel evenementen en zoveel successen. Dit laat de sportieve kracht zien van West-Friesland! Wij hopen met deze ‘zilveren maand’ het foto overzicht van de afgelopen 25 jaar te completeren.”

Stuur nu uw meest interessante, amusante of gewoon mooie foto’s uit de periode 1994 – 2018 in via www.westfriesesportverkiezing.nl. Ook op het eind van deze maand wordt een winnende foto gekozen; deze plaat zal op 13 februari voorop het Westfries Weekblad pronken.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook