Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – Overwegend bewolkt gedurende de dag.

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met veel bewolking waaruit soms wat (mot)regen gaat vallen. De middagtemperatuur ligt met 9 graden ruim boven normaal en de westelijke wind is matig, soms vrij krachtig van sterkte. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar een graad of 5.

Tekst loopt door onder de afbeeldingen

Woensdag verloopt in het begin nog vrij rustig met zonnige perioden, maar in de loop van de dag gaat de wind vanuit het zuidwesten flink toenemen en zal dan vrij krachtig tot krachtig worden met uitschieters naar hard. De temperatuur loopt op naar 8 graden en daalt in de nacht naar donderdag naar 6 graden.

Donderdag en vrijdag zijn ook nog dagen waarbij de temperatuur net boven of op normaal ligt voor de tijd van het jaar, 6 graden op donderdag en 5 graden op vrijdag.  Het weekend verloopt vrij frisjes, de wind draait tijdelijk naar het oosten/zuidoosten en voert flink koudere lucht met zich mee. Zaterdag wordt het niet veel warmer dan een graad of 3 en zondag 2 graden maar de gevoelstemperatuur ligt nog enkele gaden lager.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook