Peuterdans en ballet/streetdance/hiphop in Medemblik

MEDEMBLIK – De peuterdans is voor kinderen in de leeftijd van 2 ½ t/m 4 jaar. We beginnen met het bewegen van hoofdje ,handjes en beentjes en het klappen van ritmes en daarna gaan we in op de fantasie van de kinderen en dansen we sprookjes, dieren,street dance ,hip hop en nog veel meer leuke dingen.

Vanaf 5 jaar beginnen wij met ballet .Ballet is de basis van alle dansen en zullen wij deze les dan ook in combinatie doen met wat streetdance/hip hop. De basis zullen wij dus leggen met klassiek ballet met oefeningen aan de ballet barre (leuning)en na de oefeningen hieraan te doen ,werken we in het midden van de zaal en zullen wij allerlei passen gaan leren .Natuurlijk gaan we ook in op de fantasie van het kind en mogen ze heerlijk vrij in de zaal bewegen,ook doen wij wat streetdance en hip hop.

Tekst loopt door onder de afbeelding

Ballet is absoluut niet saai en oud bollig zoals de meeste kinderen denken , hoe leuk is het om met een voorstelling een mooie dans te doen in een prachtig kostuum in bijvoorbeeld een elven ,prinses of in een ander mooie kostuum waarvan de balletschool er honderden van bezit. We gaan eerst een proefles doen om te kijken of je het leuk vindt.

De lessen worden in Medemblik gegeven. De proefles is gratis en we gaan eerst kijken of er voldoende belangstelling is ,dus bel ons even.

Bel met Martine  0613238745 of 0223647171

Reageren via facebook