Medemblik Actueel.

zonnig met soms wat bewolking
zonnig met soms wat bewolking
Weerberichten

Weerbericht Medemblik – warm herfstweer opkomst

MEDEMBLIK – We kunnen ons gaan opmaken voor een zomerse herfstweekend maar eerst nog vandaag en vrijdag. Vandaag begint vrij zonnig maar vanuit het zuiden komen er regelmatig wat wolken overdrijven, een enkel spatje regen is niet uitgesloten maar veel zal het niet zijn dat er gaat vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 21 graden bij een matige soms vrij krachtige wind uit het oosten/zuidoosten. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar 12 graden.

Vrijdag een vrijwel gelijke dag als vandaag enkel de wind waait dan niet uit het zuidoosten maar uit het zuiden/zuidwesten .

Het weekend kent dan wel weer twee gezichten, zaterdag wordt het op veel plaatsen 24 á 25 graden, schijnt de zon uitbundig en waait er een matige wind uit het zuiden tot zuidoosten. In de nacht naar zondag trekt de bewolking dicht en kan er een spatje regen gaan vallen. Met 15 graden is het niet koud deze nacht.

Zondag tappen de weergoden uit een ander vaatje, met 19 graden is het nog steeds ruim boven normaal warm voor de tijd van het jaar maar er is veel bewolking en uit deze bewolking gaan buien vallen. Na zondag is de maandag nog een vrij knappe dag met overdag een temperatuur van 17 graden, zon en wolken die elkaar afwisselen een een vrij matige wind uit het zuiden.

Daarna gaat de wisselvalligheid toenemen en gaan we terug naar normalere temperaturen en gaan er ook meer buien vallen.

Voor meer weer kijk je op de website van ons weerstation

Reageren via facebook