Nieuwe ronde voor aanvragen van gemeenschapsfondsen Microsoft Datacenter gestart

MIDDENMEER – Microsoft is een nieuwe ronde voor aanvragen van gemeenschapsfondsen gestart. Non-profitorganisaties die actief betrokken zijn bij gemeenschapsprojecten in de gemeente Hollands Kroon en de gemeente Medemblik en aan de voorwaarden voldoen, kunnen hiermee financiële steun voor hun project van Microsoft ontvangen.

Microsoft zet zich in voor lokale gemeenschappen waarin zijn datacenters zich bevinden. Daarom biedt Microsoft onder andere financiële steun om te helpen bij het creëren van sterkere gemeenschappen en nauwere samenwerkingen met lokale partners. Microsoft wil hiermee bijdragen aan sociale, economische en duurzame vooruitgang van deze gemeenschappen.

Non-profitorganisaties van verschillende groottes kunnen hiervoor in aanmerking komen. Microsoft biedt namelijk fondsen die gericht zijn op het ondersteunen van kleine projecten die bijdragen aan de onmiddellijke behoeften van een gemeenschap, en fondsen die gericht zijn op het ondersteunen van grootschalige projecten die bijdragen aan maatschappelijke, economische of ecologische ambities van een gemeenschap.

“We zijn verheugd om actief bij te kunnen dragen aan lokale organisaties die zich richten op de behoeften van de gemeenschap. En hen te helpen bij het versterken van netwerken die samenwerken aan belangrijke projecten in het noorden van Noord-Holland”, zegt Emily Glastra, Directeur Public Sector bij Microsoft Nederland.

Lees op deze pagina meer over de Microsoft Datacenter gemeenschapsfonden. Hier vind je ook de handleiding over het indienen van een aanvraag, de critiria waaraan je als organisatie moet voldoen om in aanmerking te komen voor een fonds, en kun je het aanvraagformulier downloaden.

Alle aanvragen dienen vóór 18 januari 2019 te worden ingediend en worden beoordeeld door vertegenwoordigers van Microsoft en leden van de lokale gemeenschapsraad. De toekenningen worden op 30 mei 2019 bekendgemaakt.

[signoff]

Reageren via facebook