Bakkerij Raat en het Bakkerijmuseum in actie voor het ‘Dankjewel Diner 2018’

MEDEMBLIK – Jij kent vast wel zo iemand. Een heel erg aardig iemand, die zich voor anderen inzet zonder daar iets voor terug te verlangen. Onbaatzuchtig noem je dat.

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]Anderen helpen omdat jij dat zelf wilt. Niet omdat de ander daar om vraagt. Toch doe je het. Omdat je er een goed gevoel van krijgt. Omdat je weet dat niemand anders het doet. Omdat je ziet wat er nodig is. Omdat je het niet laat gebeuren dat die ander iets te kort komt. Of niet geholpen wordt.[/penci_blockquote]

NH Radio heeft daarom besloten om voor deze groep mensen, 150 personen, een ‘Dankjewel Diner’ te organiseren. Natuurlijk is het niet te doen om dit helemaal alleen te doen daarom werd de hulp ingeroepen van de luisteraars om bv servies te doneren, of tafellakens, kerstbomen etc etc etc.

Dit kwam ook Bakkerij Raat en het Bakkerijmuseum te horen en zij twijfelden geen moment, Bakkerij Raat doneert voor deze groep mensen de stokbroden en het Bakkerijmuseum in Medemblik zorgt dat ze allemaal een heerlijk stukje chocola krijgen.

Alle mederwerkers van NH Radio werken dinsdagavond 18 december mee, zo zorgen zij voor de bediening, voor de ontvangst van de gasten en alles wat er nog meer te doen is.  Het hele ‘Dankjewel Diner 2018’ is live te volgen via Facebook en de website en natuurlijk via NH Radio.

[signoff]

 

Reageren via facebook