10.8 C
Medemblik
26 oktober 2020 19:51
Medemblik Actueel.

De gelukkigen met de cheque van DEEN Supermarkten

Uitreiking cheque Jeugd Sponsor actie!

MEDEMBLIK – Bij DEEN vinden ZE het belangrijk dat je niet alleen boodschappen bij kunt doen, maar ook dat we zij ook een steentje bijdragen aan het sociale leven in de omgeving van de winkels. Daarom sponsort DEEN graag evenementen, sportverenigingen en andere lokale doelen.

Door de coronacrisis merkte DEEN dat er juist nú behoefte was en is aan extra financiële middelen voor verenigingen. Daarom hebben zij besloten om dit jaar een speciale editie van de Sponsor Actie te organiseren. Het is wederom een mooie actie geworden waarbij de (sport)verenigingen in de regio weer een steuntje in de rug hebben gekregen.

Alle deelnemende verenigingen hebben de cheque ontvangen!

Reageren via facebook