Irene Schouten 2e achter de Japanse Nana Takagi op de Mass Start

ANDIJK/HEERENVEEN – Irene Schouten is bij de wereldbekerwedstrijden in Heerenveen als tweede geëindigd op de massastart. Het goud ging naar de Japanse Nana Takagi en het brons was voor een ander Japanse, Ayano Sato.

Schouten wist zich op de laatste honderd meter naar voren te werken, maar kon winnares Takagi niet meer bedreigen. Schouten eindigde vorige maand bij de eerste wereldbeker in Japan ook als tweede achter Nana Takagi. De Japanse is olympisch kampioene op dit onderdeel. Schouten behaalde in februari van dit jaar op de massastart olympisch brons in Zuid-Korea.

De Italiaanse Francesca Lollobrigida, vierde in Thialf, voert het wereldbekerklassement aan, meldt NH Nieuws.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageren via facebook