Medemblik Actueel.

Benthe Kerkhoff (Foto aangelverd)
Benthe Kerkhoff (Foto aangelverd)
Schaatsen & skeeleren

Benthe Kerkhoff wint puntenkoers Flanders Grand Prix

OOSTWOUD/OOSTENDE – Tijdens de afgelopen weekend gehouden Flanders Grand Prix in Oostende heeft Benthe Kerkhoff een prima generale voor het EK gereden.

Tijdens de puntenkoers werd er gedurende de gehele wedstrijd vrijwel non stop aangevallen door de dames. Bente Kerkhoff liet ook duidelijk van zich spreken door soms vlijmscherpe aanvallen te plaatsen die het peleton deed splijten.

Op twee ronden van de finish probeerde Bente Kerkhoff het nog eens en deze keer lukte het wel om uit de greep van het achtervolgende peleton te blijven en zo de winst voor zich op te eisen. Andrea Lokvencova uit Tsjechie werd tweede en de Française Honorine Barralt werd derde.

Reageren via facebook