Medemblik Actueel.

Bente Kerkhoff derde in de eindstand om de KNSB Baan Competitie (Foto aangeleverd)
Archief foto
Schaatsen & skeeleren

Bente Kerkhoff derde in eindstand KNSB Baan Competitie

OOSTWOUD – Bente Kerkhoff heeft de KNSB Baan Competitie afgesloten met een prachtige derde plaats. De voor Atom Skates rijdende Oostwoudse weet Anne van den Bos die kampioen is geworden en Maya de Jong die de tweede plek heeft veroverd, voor zich in de eindstand.

Het was tot op de laatste meters spannend, Bente moest 11 punten meer veroveren dan Mayda en dan was zij verzekerd van de tweede plaats, helaas kwam zij in de eindstand net 2 punten tekort om dit te realiseren. 160 voor Bente, 161 voor Maya.

Beau Wagemaker uit Hoogkarspel eindigde op plek 6 in de eindstand, maar die heeft niet alle wedstrijden verreden.

Reageren via facebook