Weerbericht Medemblik – zwaar bewolkt en van tijd tot tijd een bui

MEDEMBLIK – De zaterdag start droog maar in de loop van de ochtend trekt de bewolking dicht en gaat het regenen. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 8 maar tegen de avond loopt deze nog iets op richting de 10 graden. De wind is vrij krachtig tot krachtig en boven open water hard en waait uit het zuiden tot zuidwesten. In de nacht naar zondag daalt het kwik maar amper, tot een graad of 7 en vallen er nog steeds enkele buien.

Zondag wordt ook een grijze natte dag al is de wind dan wel wat minder aanwezig, deze zwakt af naar matig 4Bft. De wind draait naar het westen/zuidwesten en voert vochtige lucht met zich mee waardoor er regelmatig enkele buien gaan vallen. Verwachte hoeveelheid neerslag ± 5mm. De temperatuur loopt op naar 12 graden en daalt in de nacht naar maandag naar 11 graden.

Tekst loopt verder onder de afbeelding

Maandag is er wat meer ruimte voor de zon maar ook dan vallen er nog een paar buien. De middagtemperatuur loopt op naar 12 graden bij een matige wind uit het westen/zuidwesten. Ook dinsdag nog een enkele bui en dan wordt het niet veel warmer dan een graad of 9 bij een matige wind uit het westen.

Na dinsdag lijkt vooral woensdag een kletsnatte dag te gaan worden met lokaal tot 11mm neerslag. De temperaturen aankomende week liggen rond de 8 graden overdag en rond de 6 graden in de nachten. Elke dag vallen er wel een paar buien en de wind is matig tot vrij krachtig soms even krachtig en waait hoofdzakelijk uit het westen.

Voor meer weer kijk je op de website van ons weerstation.

 
Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965  of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl