14.3 C
Medemblik
31 oktober 2020 01:11
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik: toenemende kans op regen

MEDEMBLIK – Na een koude nacht, lokaal is de temperatuur gedaald tot net boven het vriespunt, krijgen wij vandaag te maken met veel bewolking en een toenemende kans op regen, vooral vanmiddag en zeker vanavond kan het lokaal even flink gaan regenen. De middagtemperatuur blijft steken bij 8 graden bij een matige wind uit het zuidwesten. In de nacht naar dinsdag vallen er nog enkele buien en daalt het kwik naar 4 graden.

Dinsdag is het met 7 graden nog wat frisser dan vandaag en vallen er ook nog steeds enkele buien. De wind trekt wat meer aan maar blijft uit het zuidwesten waaien waardoor de aanvoer van buien gewoon doorgaat.

Na dinsdag is woensdag de warmste dag van de week met 10 graden maar ook dan blijft het niet droog, donderdag en vrijdag overdag 8 graden en is het vrijwel droog.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook