17.2 C
Medemblik
14 juli 2020 21:15
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – zonnige start, in de middag stapelwolken

MEDEMBLIK – Vandaag start aanvankelijk nog vrij zonnig maar in de loop van de dag komen er meer en meer stapelwolken onze regio binnendrijven. De middagtemperatuur loopt op naar 12 graden bij een vrij matige wind uit het oosten waardoor het toch een stuk frisser aanvoelt. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik tot rond het vriespunt.

Het weer voor de rest van de week

Vrijdag veel zon, een matige wind uit het oosten en het wordt 13 graden. Ook na vrijdag blijft het vrij zonnig met af en toe wat lichte bewolking, neerslag gaat er niet vallen en de temperatuur overdag schommelt rond de 11 graden en in de nachten rond het vriespunt. De wind draait naar het noordoosten en is matig 3 á 4Bft.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?