Medemblik Actueel.

Foto: Shutterstock

Weerbericht Medemblik – Uitgestrekte wolkenvelden, amper zon

MEDEMBLIK – Vandaag zullen wij de zon maar zelden te zien krijgen door de aanwezigheid van een dikke laag bewolking. Uit deze bewolking kan mogelijk een spatje regen vallen maar groot is deze kans niet. De middagtemperatuur loopt op naar 5 graden bij een vrij matige wind uit het oosten/noordoosten. In de nacht naar maandag daalt het kwik naar 1 graad boven het vriespunt.

Maandag is ook nog een grijze dag en met een middagtemperatuur van 5 graden bij een matige oostelijke wind een dag om wat het weer betreft snelt te vergeten.  Na maandag is dinsdag een dag met redelijk wat ruimte voor de zon, een wind die draait naar het zuidoosten en een middagtemperatuur van 4 graden

Tekst gaan verder onder de afbeelding

©2018 Weerstation Medemblik

Na dinsdag slaat het weerbeeld om, de wind draait over het zuiden naar het zuidwesten, neemt toe in kracht naar vrij krachtig 5Bft. en het gaat regenen. Overdag van 8 graden op woensdag, 11 graden op donderdag en 10 graden op vrijdag. Ook de nachttemperaturen gaan omhoog naar zo rond de 6 graden.

Voor meer weer, kijk op de website van ons weerstation

Reageren via facebook