Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd
Foto aangeleverd
Schaatsen & skeeleren

IJs of geen ijs, jeugdschaatsers TOM gaan buiten schaatsen

MEDEMBLIK – Al 35 jaar krijgt de jeugd van Twisk Opperdoes en Medemblik schaatsles op de ijsbaan van vroeger Alkmaar en nu Hoorn. Dit jaar zijn we van plan  om voor het eerst echt buiten te schaatsen, op de ijsbaan van Flevonice.

22 December beginnen de lessen voor de jeugd van 6 jaar tot  en met de jeugd van groep 8 op de WestFries. De planning is om op 9 februari op het buitenijs van Biddinghuizen te proberen of het lukt om een heel rondje of meer te rijden. Veel kinderen hebben nog nooit buiten gereden dus het zal een hele belevenis worden. En wie niet meer op zijn schaatsen kan staan, kan zich uitleven in het ice funpark.

Opgeven kan nog tot 9 december via www.jeugdschaatsentom.nl

Reageer op dit onderwerp