Weerbericht Medemblik – bewolkt en vrijwel droog

MEDEMBLIK – Vandaag blijft het bewolkt, maar de neerslagkans is klein. De temperatuur komt uit op 16 tot 17 graden. Aan zee is het slechts 14 graden. De wind waait zwak uit het zuidwesten. Vanaf donderdag meer zon en een stuk warmer. In het weekeinde wordt het circa 22 graden. Wel neemt dan de kans op regen- en onweersbuien weer toe.

De komende dagen neemt de bewolking en neerslag toe in Medemblik. Het is 21 °C overdag en de temperatuur ’s nachts stijgt tot 15 °C. De wind waait uit het noordoosten en is matig, windkracht 3. Vanaf dinsdag neemt de kans op neerslag weer af en worden de nachten kouder met temperaturen rond 11 °C.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.