Medemblik Actueel.

foto door: www.pascalvanas.nl

Na 45 jaar gaan Gré en Piet Swart met pensioen, Lotus heeft de deuren gesloten

MEDEMBLIK – 45 jaar hebben Gré en Piet Swart de bloemisterij aan de Kaasmarkt gehad, eerst alleen de Waag niet veel later kwam het pand daarnaast vrij en kochten zij dat er ook bij om het huidige pand te kunnen creëeren. Twee jaar geleden besloten ze om het pand te koop te zetten, Piet toen 73 vond het genoeg geweest, waarna Michel Meyer er geen gras over liet groeien en het kocht. Naast het huidige restaurant die gewoon blijft zal in het pand van Lotus een Bistro komen.

Vanmiddag was er dan de afscheidsreceptie van Gré en Piet, en dat hebben ze geweten ook, een lange rij Medemblikkers en trouwe klanten van buiten Medemblik kwamen afscheid nemen van Gré en Piet.

Op 1 april 2019 zal na een grondige verbouwing BISTROp3 haar deuren openen

Reageren via facebook