Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – regenachtige start, in de middag opklaringen

MEDEMBLIK – De dinsdag start met in de ochtend nog kans op enkele buien maar in de loop van de ochtend en zeker dinsdagmiddag wordt het droog en krijgen we ook enkele opklaringen en zien we zelfs de zon tevoorschijn komen. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 15 bij een matige tot vrij krachtige wind uit het westen. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar 12 graden.

Woensdag nog een dag met veel bewolking en weinig zon maar het blijft wel zo goed als droog. Overdag een temperatuur van rond de 14 graden en in de nacht naar donderdag dalend naar 11 graden. De wind is matig en waait uit het noordwesten.

Donderdag en vrijdag zijn dagen waarbij de temperatuur even flink kan gaan oplopen naar 18 á 19 graden en mogelijk gaat lokaal de 20 graden worden aangetikt. Er is redelijk wat zonneschijn maar ook zal er bewolking zijn maar daaruit gaat geen neerslag vallen. De wind draait naar het zuidwesten op donderdag en zuiden op vrijdag.

Het weekend kent twee gezichten, 18 graden op zaterdag maar ook kans op enkele buien en een matige noordelijke wind, zondag wordt het niet veel warmer dan een graad of 14 maar blijft het droog en zien we de zon ook regelmatig.

Voor meer weer, kijk op de website van ons weerstation.

Reageer op dit onderwerp