Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – Toenemende kans op gladheid door sneeuw en ijzel

Medemblik – Vandaag neemt de bewolking van het noorden uit geleidelijk toe, maar in het zuiden schijnt nog geruime tijd de zon. Een gebied met neerslag bereikt rond het middaguur het Waddengebied en trekt langzaam zuidwaarts. In het noordwesten valt neerslag bij temperaturen boven nul. De middagtemperatuur loopt op naar 3 graden bij een matige wind uit het noordwesten 3Bft. In de nacht naar woensdag koelt het af naar rond de 0 graden.

Woensdag is het weer vrij zonnig met een middagtemperatuur van 5 graden bij een zwakke wind uit het noordwesten, 2Bft. In de nacht naar donderdag koelt het wel weer af tot onder het vriespunt maar het is wel 1 van de laatste nachten voor deze week met vorst. Donderdag overdag is het frisjes met 2 graden maar de wind draait dan al naar het zuiden en is matig 3Bft. In de nacht naar vrijdag vriest het 2 graden.

Vrijdag is er veel bewolking en wordt het 3 graden boven nul bij een matige wind uit het zuiden, 4Bft. Het weekend verloopt bewolkt en dan wordt het zo’n 6 á 7 graden en is het weer uit met de winterse pret.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook