Pony in Fiat blijkt reclamestunt autohandelaar te zijn

OPMEER – Al een paar dagen verbaast NH Nieuws zich over de beelden van een pony op de achterbank van een Fiat Panda. Maar vandaag kwam de aap uit de mouw: het dier speelde de hoofdrol in een heuse reclamefilm. De aanstichter van deze stunt is autohandelaar Sam van Dalen, die op een creatieve manier zijn bedrijf wil promoten.

Echter, het edele dier zat voor een hele andere video op de achterbank van de groene auto. Aan NH Radio vertelt ondernemer Sam van Dalen dat pony Fred eigenlijk in de Panda zat voor de opnames van een reclamevideo.

Wortel voeren
Het was overigens nog verrassend eenvoudig om het makke dier de kleine auto in te krijgen, blijkt uit wat Van Dalen vertelt: “Mijn vriendin vroeg of ze (Fred, red.) achteruit wilde instappen. En dat deed ze nog ook!”

Reageren via facebook