28.6 C
Medemblik
8 augustus 2020 14:48
Medemblik Actueel.

Ziggo gaat snelheden weer verder verhogen

Medemblik – Per 2 april gaat de snelheid van het Ziggo Alles-in-1 Complete-abonnement omhoog van 120/12 naar 150/15Mbit/s. De snelheidsverhoging is nog niet officieel bekendgemaakt, maar wordt bevestigd op het forum van de provider,schrijft Tweakers.net.

Op het forum van Tweakers maken leden die een 120/12Mbit/s-abonnement hebben bij Ziggo al enige tijd melding van hogere snelheden. Een moderator van de Ziggo Community bevestigt dat de provider een snelheidsverhoging doorvoert bij het abonnement. De maximale downloadsnelheid gaat omhoog van 120 naar 150Mbit/s en de uploadsnelheid wordt 15 in plaats van 12Mbit/s.

De verhoging geldt voor alle klanten met het Alles-in-1 Complete-abonnement. Bij andere pakketten wordt de snelheid niet verhoogd. Uit een reclamefolder blijkt dat Ziggo de snelheidsverhoging op 2 april uitvoert. Waarschijnlijk heeft de provider de aanpassingen al doorgevoerd in bepaalde regio’s. Een anonieme insider laat aan Tweakers weten dat Ziggo binnenkort ook zijn klanten op de hoogte stelt van de snelheidsverhoging.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?