17.6 C
Medemblik
7 juli 2020 15:45
Medemblik Actueel.

Steps sluit de deuren en gaat online verder

HOORN – Het moederbedrijf achter kledingwinkel Steps en Promiss gaat alle winkels sluiten waardoor 234 mensen hun baan verliezen. Het Belgische FNG sluit in totaal 52 winkels waaronder die in Hoorn omdat de winkels al langere tijd slecht draaien en de online verkopen wel goed draaien.

FNG verwacht verkopen niet alleen via de eigen site maar ook via sites als die van Wehkamp en Zalando verder te kunnen opschroeven.  In 2015 nam het Belgische bedrijf Steps en niet veel later ook Miss Etam/Promiss over. Het beursgenoteerde bedrijf gaat ondanks dat het bedrijf winstgevend is toch de winkels sluiten.

FNG hoopt een deel van het personeel te kunnen herplaatsen bij Miss Etam/Promiss.

Op de website van Steps Hoorn staat het volgende te lezen:

Wegens omstandigheden zijn veel van onze winkels vandaag gesloten of zullen later open gaan. Onze excuses voor het ongemak. Mocht je vandaag willen weten of de winkel open is, neem dan telefonisch contact op met de desbetreffende winkel.

Bij Steps vinden we het belangrijk dat vrouwen zich elke dag op hun mooist voelen. Op haar werk, in de stad, tijdens een feestje of gewoon lekker thuis. Wij helpen je graag elke dag het beste uit jezelf en je outfit te halen. Zodat jij kunt stralen, waar je ook bent. Want als jij happy bent, zijn wij dat ook.
 
Ontdek je innerlijke powervrouw in onze modern office collectie en verover de werkvloer in krachtige looks met een vrouwelijke touch. Of maak van elke dag een feestje met de Celebrate Collection. Natuurlijk is je outfit pas echt compleet met een mooi paar pumps. Bij Steps shop je leren pumps in je favoriete tinten. Ook kun je kiezen uit andere elegante of stoere stappers om je outfit mee af te stijlen.
 
Kun jij geen genoeg krijgen van Steps? Elke week vullen wij onze collectie aan met nieuwe items. Winkel je liever online? Bestel voor 22.00 uur en ontvang je nieuwe outfit de volgende werkdag thuis of haal het pakketje af bij Steps Hoorn of één van onze andere winkels.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?