16.6 C
Medemblik
4 juli 2020 01:05
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd
Foto aangeleverd

100 jaar Floralia Twisk

TWISK – Floraliavereniging Twisk presenteert haar jubileumtentoonstelling voor het 100-jarig bestaan op zaterdag 22 en zondag 23 september in Dorpshuis De Nuwe Skoôl.

Voor zaterdagavond ( vanaf 19.00 uur) en zondagmiddag (14.00 – 17.00 uur ) zorgt het Ensemble-orkest van accordeonvereniging ConZelo uit Hoogwoud voor gezellige muziek. Op zaterdagavond treedt ook Twisker conferencier Dhr. Piet Zee Sr.op, bekend van de speciale Westfriese humor.  

Bess vertelt komt op zondagmiddag verhalen vertellen voor de jeugd. Tijdens de jubileumtentoonstelling worden foto’s van Floralia, vroeger en nu vertoond. Als altijd kun je meedoen met verschillende spelletjes, zoals: sjoelen, knikkerspel, ballengooien, grabbelton, draaiend rad met altijd prijs en een puzzel zoektocht. Je kunt natuurlijk ook de opgekweekte planten, foto’s, handwerk en andere hobby’s bewonderen.

De toegang is gratis!

Dit alles wordt gerealiseerd door vrijwilligers en het bestuur van Floralia. Je bent van harte welkom!

Reageren via facebook