17.6 C
Medemblik
22 mei 2020 07:31
Medemblik Actueel.

Open dag bij Sport- en Wellnesscenter De Dars!

WERVERSHOOF – Sport- en Wellnesscenter De Dars, gevestigd aan de Europasingel 114 in Wervershoof organiseert op zondag 16 september van 10.00 – 15.00 uur een open dag. Schrijf je op deze dag in als nieuw lid en je betaalt geen inschrijfgeld (€ 35). Bovendien ontvang je een leuke koffer cadeau!  

Wij vinden verantwoord sporten belangrijk. Daarom worden jouw sportdoelen altijd met de fitnesscoach besproken. Onder professionele begeleiding worden jouw sportdoelen behaald. Door onze ruime openingstijden kun je het sporten breed inplannen. Wij faciliteren onder andere de spinninglessen en de groepsles Gladiator, maar jij bepaalt welke lessen je volgt en wanneer.

Sport- en Wellnesscenter De Dars werkt met abonnementen voor minimaal 3 maanden, waarbij een tijdelijke stop 2x per jaar mogelijk is.

Nieuw: Myride bike

Fiets vrijuit zonder afgeleid te worden en ga helemaal op in het schitterende landschap dat je het scherm voor je ziet. Dat is het idee van de nieuwe Myride bike, waarvan we er twee in de club hebben staan. Op je scherm zie je beelden van meer dan 500 unieke locaties uit de hele wereld. De video op het scherm is gerangschikt naar type fietsinspanning (terrein, afdaling, vlak, gemengd en klimmen), zodat je een afspeellijst kunt samenstellen die voldoet aan jouw behoeften op het gebied van entertainment en training.

Beelden van gevarieerde terreinen, muziek van goede kwaliteit en eersteklas voiceover-coaching zorgen samen voor leuke, maar ook pittige trainingen. Ook kun je kiezen voor een interval training van 30 minuten met een hoge intensiteit.
Dus moet je de spinningles aan je voorbij laten gaan, dan kun je altijd nog het snot voor de ogen fietsen op de Myride bike!

Nieuw: Fitpoints

Een loyaliteitsprogramma, dat is wat we onze trouwe leden willen bieden. Dit hebben we opgezet in de vorm van Fitpoints. Met deze Fitpoints kun je jouw eigen cadeau kiezen in de webshop die je kunt vinden in de MyLogiFit App. Des te vaker je komt sporten des te meer punten je verdient. De cadeaus variëren van een maand gratis sporten tot een hotelovernachting in een Superior Kamer van Hotel Van Der Valk!

Open dag actie

Op zondag 16 september van 10.00 – 15.00 uur is onze open dag. Schrijf je deze dag in als nieuw lid en betaal geen inschrijfkosten. Ook ontvang je een leuke koffer cadeau! Mocht je deze dag niet langs kunnen komen, dan kun je je ook inschrijven via de website.

Ook kun je deze dag kennis maken met de sport Padel. We organiseren deze dag een instuif van 10.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 15.00 uur. Dus trek je sportschoenen aan een speel een aantal games mee! Materialen zijn aanwezig.

Je bent van harte welkom om te komen kijken! In De Dars kan het.

www.dedars.nl
Adres: Europasingel 114, 1693 GV Wervershoof
Facebook: SportenWellnesscenterDeDars
Instagram: @dedarswervershoof

 

Reageren via facebook