De derby werd gespeeld op het zeer matige kunstgrasveld, omdat het hoofdveld niet voorzien is van verlichting. (Foto: Strandvogels)

VVW en Strandvogels in balans tijdens de kermisderby KNVB Beker

WERVERSHOOF – Natuurlijk is een gelijkspel bij aartsrivaal VVW, ook nog eens vlak voor Onderdijker kermis, een prima resultaat. Maar Strandvogels had, zeker in de tweede helft, de mogelijkheid plaatsing voor de volgende bekerronde een stuk eenvoudiger te maken. Nu staat de ploeg weliswaar in punten gelijk met VVW, maar hebben de zuiderburen wel een beter doelsaldo.

VVW – Strandvogels (beker)

Wedstrijddatum: zaterdag 8 september 2018
Uitslag: 1-1 (1-0)
Scoreverloop: 1-0; Mitch Hofland 1-1

Selectie:
Martijn Weel; Merlijn Weel, Daan Woudenberg, Jeroen Mol en Mitch Hofland; Dennis Botman (Gerald Broedersz), Tim Broersen, Bryan Broedersz en Stijn Sierkstra (Mike Boon); Jordy Weel (Wout Sierkstra) en Dawid Zerek

Reageren via facebook