Medemblik Actueel.

FC Medemblik en DWB moeten naar de Noordkop voor hun wedstrijden
FC Medemblik en DWB moeten naar de Noordkop voor hun wedstrijden
Voetbal

KNVB deelt FC Medemblik en DWB in 4e klasse A en niet in B

MEDEMBLIK/DE WEERE – De clubs uit Medemblik en De Weere zijn door de KNVB als enige uit Westfriesland ingedeeld in de 4e Klasse A terwijl gehoopt was op B al was het puur om de afstand die moet worden afgelegd.

FC Medemblik en DWB moeten nu naar de Noordkop voor hun wedstrijden en moet aantreden tegen clubs als DWOW uit Wieringerwerf, Schagen 1, Wieringerwaard, Succes 1 en Geel Zwart 1 uit ’t Zand. Wel komt FC Medemblik weer een oude bekende tegen, een club waar zij 2 seizoenen geleden nog om het kampioenschap 5e klasse streden. Door deze indeling is er een eind gekomen aan de derby’s s tegen de andere clubs uit Medemblik die nu in de 4e klasse B uitkomen.

De competitie indeling is als volgt:

 • FC Medemblik 1
 • Con Zelo 1 (Waarland)
 • DWB 1 (De Weere)
 • DWOW 1 (Wieringerwerf)
 • Dirkshorn 1
 • Flevo 1 (Middenmeer)
 • Geel Zwart 30 1 (’t Zand)
 • JVC 1 (Julianadorp)
 • De Koog 1 (Texel)
 • SCR 1 (Schagen)
 • Schagen 1
 • Succes 1 (Hippolytushoef)
 • Wieringerwaard 1

Reageren via facebook