23.3 C
Medemblik
13 augustus 2020 04:51
Medemblik Actueel.

FC Medemblik maakt plannen voor grootscheepse renovatie kantine

MEDEMBLIK – Tijdens de ledenvergadering van 12 december 2017 bleek dat de leden van FC Medemblik de vraag naar voren kwam om wat te doen aan de huidige staat van de kantine van de sportvereniging uit Medemblik. Veel gehoorde klacht is dat er geen sfeer hangt en de samenhang ver te zoeken is.

Hierop is het bestuur aand de slag gegaan en heeft besloten het interieur van de kantine grondig aan te pakken en in de winterstop hiermee te gaan beginnen.  Het bestuur hoopt dat binnen FC Medemblik zich weer een grote groep vrijwilligers gaan melden om de klus te klaren en hoopt dat de grote veiling die eind november wordt gehouden zoveel gaat opbrengen dat een groot deel van de renovatiekosten hieruit bekostigd kunnen worden.

De nieuwe kantine moet dan bij de start van de laatste helft van seizoen 2018/2019 weer dienst kunnen gaan doen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?