Zon en wolken wisselen vandaag elkaar af

Het weerbericht voor Medemblik met vandaag veel bewolking

MEDEMBLIK – De weergoden hebben toch anders besloten dan een mooie nazomerse week. Kwa temperatuur zit het t/m woensdag nog wel goed met overdag 21 á 22 graden en in de nachten rond de 15 graden.

Vandaag is er veel bewolking en uit deze bewolking zou zomaar wat lichte neerslag kunnen gaan vallen. Met 23 graden en een noord/noordoostelijke wind is het de mooiste dag van deze week. Na vandaag krijgen wij zeker t/m vrijdag elke dag wel een bui en met 22 graden op dinsdag en 21 graden op woensdag nog dagen die boven de 20 graden uitkomen.

Donderdag en vrijdag mogen we blij zijn als het kwik de 17 graden gaat halen, de wind draait van noord/noordoost naar west/noordwest. Ook de nachten worden een stuk frisser met gemiddeld een 11 á 12 graden.

Het weekend verloopt dan weer vrij rustig met op zaterdag nog een kans op wat motregen en 18 graden, zondag is er dan weer meer ruimte voor de zon en wordt het 20 graden.

Reageren via facebook