Weerbericht Medemblik – mistige start, later perioden met zon

MEDEMBLIK  – Vandaag begint met op veel plaatsen in Hollands Kroon laaghangende bewolking of zelfs lokaal mist. Maar in de loop van de dag lost dit grotendeels op en krijgt de zon ook de kans om zich te laten zien. De middagtemperatuur loopt op naar 11 graden bij een zwakke wind uit het oosten, 2Bft. In de nacht naar maandag koelt het af naar een graad of 3.

Het weer voor maandag

Het wordt morgen geleidelijk zonniger en het blijft zo goed als droog in Medemblik, met vannacht nog wel kans op mist. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 11 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 8 °C.

Het weer na maandag

De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en neemt de kans op regen af in Medemblik. Overdag wordt het ongeveer 11 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 6 °C. De wind draait geleidelijk naar het westen en is matig, windkracht 3. Vanaf donderdag stijgt de temperatuur tot 14 °C overdag en 10 °C ’s nachts en draait de wind naar het westen.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.