15.4 C
Medemblik
8 juli 2020 15:03
Medemblik Actueel.

Stille tocht Anna Paulowna héél indrukwekkend mét Ingrid Schabbing én honderden mensen

Gepostet von Klaas Sjollema am Sonntag, 2. September 2018

Honderden mensen nemen deel aan stille tocht Anna Paulowna

ANNA PAULOWNA – Vrienden van de 3 omgekomen jongens hebben afgelopen zondagavond een stille tocht georganiseerd om de jongens te herdenken.  De vrienden riepen via whatsapp op om met zoveel mogelijk mensen deel te nemen aan de stille tocht.

Vele honderden gaven gehoor aan de oproep en namen kaarsjes en bloemen mee om zo naar de Sportlaan te lopen waar vrijdagavond het noodlottig ongeval toesloeg.  De kaarsjes en bloemen werden op de plek van het ongeval neergelegd waarna er een minuut stilte was om de 3 jongens te herdenken en afscheid te nemen van de jongens.

Het ongeval is als een bom ingeslagen in de samenleving van Anna Paulowna en ondanks de vele geruchten over drank, een staatrace en een achtervolging zal het litteken die dit ongeval achterlaat maar zeer langzaam gaan helen. De school waar de jongens op zaten zal ook stil gaan staan bij het ongeval en de jongens herdenken.

De stille tocht werd begeleid door de politie en ook wethouder Mary van Gent was aanwezig.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?