Medemblik Actueel.

rick schipper sprint - foto skeelernieuws.nl
rick schipper sprint - foto skeelernieuws.nl (archieffoto)
Schaatsen & skeeleren

Rick Schipper grijpt net buiten de medailles EK inline-skaten

OOSTENDE/MEDEMBLIK – Wat scheelt het, een centimeter ? Maar het is genoeg om net naast het podium en de medaillies te grijpen. Rick Schipper ziet zich zo terug in de einduitslag van de 1000m sprint bij de heren op plaats nr. 4 met een tijd van 1.23.277.

Europees kampioen werd de voor eigen publiek rijdende Mathias Vosté uit België voor Diogo Marreiros uit Portugal. Broer Kay Schipper kwam niet verder dan plaats 11 vlak achter de derde Nederlander Rémon Kwant.

In het Belgische Oostende wordt dit weekend het EK inline-skaten gehouden en wij proberen zo actueel mogelijk de uitslagen mee te nemen.

Reageren via facebook