Ritwinst Irene Schouten maar de tijd viel tegen

Andijk – Irene Schouten wist dan wel haar rit tegen Reina Anema te winnen, 4:09.61 om 4:10.47 op de 3000 meter voor dames tijdens het NK Allround maar de tijd was toch een kleine 5 seconden langzamer dan de nr. 1 antoinette de Jong.

De Jong kan de eindzege niet meer ontgaan, op de afsluitende 5000 meter die morgen op het programma staat is zij bij het ontbreken van Ireen Wüst vrijwel zeker van de titel. Wel zal zij op de 5000 meter met Irene Schouten rekening moeten houden als het gaat om de winst op deze afstand. De 5000 meter is voor Irene Schouten 1 van haar favoriete afstanden.  Vandaag moet zij nog de 1500 meter schaatsen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.