Bart Mol van Team Vangnet naar Or Quest Bouw & Techniek

WOGNUM – Bart Mol zal het aankomend schaatsseizoen de kleuren van Or Quest Bouw & Techniek gaan verdedigen op de marathons.

Or Quest Bouw & Techniek heeft een geweldig seizoen achter de rug met zes overwinningen en ondanks het verlaten van een paar toppers ziet ploegleider Bart Mol en Daniel Niero veel kansen voor het aankomend marathonseizoen.

Bart zelf kende in 2018/2019 een seizoen van hoogtepunten maar ook van diepe dalen. Wist Bart Mol in 2018 nog als tweede de Alternatieve Elfstedentocht te eindigen, bij het langebaanschaatsen wist hij geen potten te breken.

Op de komst van beide schaatsers zegt hoofdsponsor Or Quest Bouw & Techniek: “De keuze om het marathonteam Schaatsteam Bouw & Techniek te sponsoren lag voor de hand. “Met deze sponsoring vergroten wij de naamsbekendheid van Or-Quest. Daarnaast laten wij met deze samenwerking zien waar Or-Quest voor staat. Net als bij topsport, vraagt arbeidsbemiddeling in de huidige arbeidsmarkt namelijk om een echte topsportmentaliteit. Inzet, creativiteit en doorzettingsvermogen zijn van cruciaal belang voor succes!”

Schaatsteam Bouw & Techniek heeft in het verleden al aangetoond zeer succesvol te zijn in het marathonschaatsen. Zowel de achtste als de tiende wedstrijd om de KPN Marathon Cup werden gewonnen door de formatie. Schaatsteam Bouw & Techniek bestaat uit de rijders: Bart de Vries, Mats Stoltenborg, Robert Post, Remco Schouten, Kars Jansman, Jordy Harink en Bart Swings.

[signoff]

Reageren via facebook