Theaterkerk Wadway klaar voor het nieuwe theaterseizoen

WADWAY – Theaterkerk Wadway laat ook in het nieuwe theaterseizoen 2018/2019 weer een mooie mix van jonge en de meer bekende theatermakers zien. Natuurlijk met veel cabaret, maar ook muziek, toneel en kindervoorstellingen ontbreken niet in het programma. Nieuwsgierig naar het nieuwe programma? Bezoek dan de geheel vernieuwde website van theaterkerk Wadway www.theaterkerkwadway.nl

Zo is er toneel met de nieuwe voorstellingen van George & Eran en Golden Palace met Ritzah Statia en Dionne Verwey, maar ook Helmert Woudenberg met Kronkels van Carmiggelt in één van de vier matinees op zondag.

Muziektheater met o.a. The Bluebettes, die weer een feest maken van de sixties, Marcel de Groot, Enge Buren en natuurlijk komt ook Kees Vriend weer terug. Deze theaterconcerten zijn echt neusje van de zalm.

Ook in Wadway getalenteerde singer/songwriters zoals Roos Blufpand. Maar ook Eric Vloeimans & Juan Pablo Dobal en Astrid Seriese & Erwin van Ligten komen met prachtige nieuwe concerten.

Verder kunt u kennis maken met alle nieuwe talenten van de drie grote cabaretfestivals en ook van de prachtige debuutprogramma’s van Janneke de Bijl en Lonneke Dort, winnaressen van Cameretten en Amsterdam 2017. Verder ook Matroesjka, Kirsten van Teijn, De Fransse Eijkel en niet te vergeten Anne-Marie Jung en Vincent Bijlo.

Natuurlijk vergeten we ook de kleinsten niet. Voor hen en de hele familie heerlijke voorstellingen waarbij ze niet stil hoeven te zitten.

De officiële aftrap van het nieuwe theaterseizoen is op vrijdag 28 september. Dan treed Mathilde Santing op met haar nieuwste ‘Renaissance Theaterconcert’, aanvang 20.30 uur. Reserveren en/of meer info zie www.theaterkerkwadway.nl

Reageren via facebook